Storm Management Bel direct
0646149632

Ervaringen

In 2003 startte ik na mijn opleiding bij mijn eerste werkgever! Een supertijd, spannend en vooral erg uitdagend. Ik startte als 23-jarige meteen als manager van een grote dierenartsenpraktijk met 25 medewerkers. Natuurlijk is er sinds die tijd veel meer gebeurd, hierbij geef ik een inkijk in een deel van mijn ervaringen.

Dierenartsenpraktijken

Ruim 5 jaar heb ik diverse dierenartsenpraktijken aangestuurd en gereorganiseerd. Dit vanuit de rol als Veterinair Praktijkmanager. Door de grootte van de organisaties en de snelle veranderingen in dit vakgebied, zijn hier vrijwel alle managementgebieden de revue gepasseerd. Rode draad was dat bij elke praktijk de rol van praktijkmanager nieuw was, en vrijwel elke praktijk op diverse managementgebieden door mij gereorganiseerd zijn.

Werving & Selectie

Binnen de werving & selectie ben ik verantwoordelijk geweest voor op het opzetten van de complete back office van een nieuw recruitment bureau. Eigenlijk deed ik hier in eerste instantie alles, behalve als consultant de weg op gaan. De financiën, personeelsbeleid, aansturen collega’s, marketing, recruitment search, volledige interne organisatie, implementatie diverse computerprogramma’s, inkoop, interne communicatie, etc. Later heb ik nog mijn licentie gehaald om bepaalde assessments af te mogen nemen. Bij vertrek werkte er 12 personen. Het bedrijf is inmiddels doorgegroeid naar 25 medewerkers, verspreid door geheel Europa.

Recreatiebranche

Binnen de recreatie- en vrijetijdsbranche heb ik gewerkt als oprichter, eigenaar en directeur aan een bezoekerscentrum, evenementenbureau, brasserie en fietsverhuur. Dit alles op de toeristische Veluwe. Tijdens deze periode ben ik vanaf het operationeel management meer en meer bezig gegaan met beleid en strategie van de onderneming. Hierin heb ik vooral geleerd om de cijfermatige kant van de onderneming te koppelen aan de dagelijkse leiding van de organisatie. Alle genoemde bedrijfsonderdelen zijn door mijn (ex)medevennoot en mij vanuit niets opgezet en succesvol gemaakt. Het bedrijf groeit nog continue!