Storm Management Bel direct
0646149632

Wie IS John

Na het behalen van zijn middenstandsdiploma, behaalde John in 2003 zijn HBO diploma Diermanagement. Direct na zijn studie startte hij als manager van een grote dierenartsenpraktijk. Naast zijn werk volgde John succesvol diverse opleidingen en trainingen op het gebied van bedrijfsfinanciën, personeelsbeleid, communicatie en bedrijfskunde.

Ervaringen

John heeft veel management ervaring in grote dierenartsenpraktijken, onder andere als manager en lid van het MT voor een dierenziekenhuis. Naast het leiden van een volledige reorganisatie, voerde John hier ook het management van diverse nieuwe praktijken van deze keten.

Eind 2007 sloot John zich aan bij een groep vennoten die een werving- en selectiebureau in de Food- & Agribranche begonnen. De volledige start-up en structuur van de organisatie werd door John gerealiseerd. Dit hoog aangeschreven bureau is momenteel actief in meerdere Europese landen.

Al vanaf zijn studie verlangde John naar zelfstandig ondernemerschap. De eerste stappen hiervoor werden in 2009 gezet in de vorm van een evenementenbureau. In zijn bedrijf was hij als mededirecteur verantwoordelijk voor de businessplannen, financiën, personeel en de organisatiestructuur.

John houdt van bedrijven met een sterk ‘eigen verhaal’. Door eigen ervaring met overnames, overheden, financiers en start-ups begrijpt hij de positie van de ondernemer als geen ander. Daarom besloot John om begin 2018 zijn opgedane ervaring in te zetten voor andere ondernemingen. Bedrijven reorganiseren, bedrijfskundige problematiek aanpakken en samen met ondernemers te werken aan de onderneming, daar ligt zijn passie.

Persoonlijk

John is gehuwd, heeft twee kinderen en in zijn vrije tijd is hij veel buiten te vinden om te sporten of kamperen.

over mij
John Storm, 06 – 46 14 96 32